R. Bosma Groenvoorziening Vinkega

 

Na een aantal jaren als hovenier werkzaam geweest te zijn vond ik het tijd worden om eens een andere weg in te slaan ik had ondertussen de nodige ervaring opgedaan en wilde voor mezelf beginnen.

Zo gezegd, zo gedaan en medio 2005 was R. Bosma Groenprojecten een feit!!

Waar wij in gespecialiseerd zijn is alles op tuingebied zoals: tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinontwerp doordat wij een klein hoveniersbedrijf zijn heeft u altijd de zelfde personen aan het werk wat zorgt voor een vertrouwd adres.

 

Onze passie is om voor iedere klant een tuin te realiseren die voelt als een warme deken. En of dat nou een strakke, moderne tuin is of een romantische landschapstuin, wij draaien onze hand er niet voor om.

Zoveel mensen zoveel wensen.

 

Hiernaast zijn wij als hoveniersbedrijf goedgekeurd voor Tuinkeur.

Dit is een keurmerk voor de hovenier en verplicht ons als bedrijf om aan de moderne eisen voor het hoveniersbedrijf te voldoen wat mijns inziens ook weer een stuk professionaliteit uitstraalt. Onder het kopje Tuinkeur vind u meer informatie.

 

Ondertussen zijn wij ook gespecialiseerd in ongediertebestrijding.

Dit is goed te combineren met de tuinwerkzaamheden omdat ook in een tuin ongedierte kan voorkomen.

Dus als wij aan het werk zijn en u heeft bijvoorbeeld een wespennest dan kunnen wij dit direct bestrijden maar ook voor knaagdierbestrijding of  bijvoorbeeld houtworm kunt u bij ons terecht.

 

R Bosma Groenprojecten: Goed in GROEN, sterk in BESTRIJDINGSWERK

Kijk voor vele voorbeelden ook eens in ons fotoalbum of op onze Facebook pagina..

Rino Bosma Groenprojecten